Welke B&O on-the-go past bij u?

By 1 april 2014Accessoires

Nog op zoek naar de juiste oplossing om uw favoriete muziek onderweg te beluisteren? Om u op weg te helpen hebben we de kenmerken van verschillende soorten hoofdtelefoons op een rij gezet. Zo weet u welke B&O on-the-go het beste bij u past.

ON-EAR HOOFDTELEFOONS
On-ear hoofdtelefoons hebben earpads die tegen het oor aandrukken. De muziek speelt uit deze earpads en laten lichtelijk omgevingsgeluiden binnen. De on-ear hoofdtelefoons zijn normaal gesproken kleiner dan over-ear hoofdtelefoons. On-ear hoofdtelefoons zijn vooral geschikt voor personen die buiten hun muziek ook het verkeer om zich heen willen horen. Let bij het kopen van een on-ear hoofdtelefoon erop dat de druk van de hoofdtelefoon bij u past. De Bang & Olufsen Form 2 kan de oplossing zijn waar u naar op zoek bent.

OVER-EAR HOOFDTELEFOONS
Over-ear hoofdtelefoons hebben earpads die het hele oor omhullen. Op die manier worden de oren afgesloten van externe geluiden – dus hoort u alleen de muziek die u op heeft staan. Deze hoofdtelefoons zijn ideaal voor trips in het vliegtuig en plekken met veel omgevingsgeluiden. Let met het kopen van over-ear hoofdtelefoons erop dat het gewicht bij u past en dat de earpads comfortabel genoeg zijn om gedurende een langere tijd op te hebben. Geïnteresseerd in over-ear hoofdtelefoons? Bekijk de BeoPlay H6!

AROUND-EAR OORTELEFOONS
Als u liever houdt van wat subtielere manieren om onderweg muziek te beluisteren, kunt u beter voor een oortelefoon gaan. Deze zijn klein, hebben geen hoofdband en zijn hierdoor zeer geschikt voor het sporten. Het verschil tussen around-ear en in-ear oortelefoons is dat de around-ear oortelefoons niet ín de oorschelp zit, terwijl in-ear oortelefoons dieper in het oorkanaal zitten. Daarom pakken around-ear oortelefoons meer omgevingsgeluiden op. Perfect voor bijvoorbeeld de hardloper in de stad. Als u benieuwd bent naar hoe een around-ear oortelefoon zit, neem eens een kijkje naar onze Earset 3i!

IN-EAR EARPHONES
In-ear oortelefoons hebben een betere geluidsisolatie doordat ze dieper in het oorkanaal zitten. Op die manier bent u minder bewust van uw omgeving en hoort u uw muziek beter. Bovendien vallen deze oortelefoons minder snel uit uw oren dan around-ear oortelefoons. Wanneer u in-ear oortelefoons koopt, let erop dat de oordopjes comfortabel in uw oor zit. Zoek oordopjes die goed bij u passen. Nieuwsgierig naar goede in-ear oortelefoons? Bekijk en probeer onze BeoPlay H3 eens!

Schermafbeelding 2014-04-01 om 17.33.37