was successfully added to your cart.

Winkelwagen

Koppel alles met BeoLink Multiroom

By 8 september 2015BeoLink Multiroom

Bang & Olufsen heeft diverse producten in het assortiment waardoor u uw favoriete muziek met de beste kwaliteit kunt beluisteren. Hierdoor wordt u meegenomen in de ultieme beleving van de muziek. Heeft u meerdere producten van Bang & Olufsen in uw huis of kantoor? BeoLink Multiroom koppelt al uw Bang & Olufsen-producten tot één comfortabel draadloos systeem.

Naadloos luisterplezier door het hele huis

BeoLink Multiroom maakt het mogelijk om verschillende muziekgenres in verschillende kamers af te kunnen spelen. Op deze manier creëert u in iedere kamer een andere beleving. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om dat ene fantastische nummer door het hele huis te laten galmen. Met BeoLink Multiroom zijn er genoeg mogelijkheden. In tegenstelling tot andere multi-roomsystemen, integreert Bang & Olufsen ook de televisie in de beleving. Luister naar muziek via de luidsprekers van uw Bang & Olufsen-televisie of stuur het geluid van de tv naar een andere ruimte.

Nieuwsbericht_MultiLink

Een druk op de knop

Met één aanraking van uw Bang & Olufsen-product start u de muzikale beleving en kunt u op ieder moment inhaken, of orkestreert u de hele ervaring vanaf uw mobiele telefoon. Doordat alle producten aan elkaar zijn gekoppeld, kunt u optimaal van uw muziek genieten.

Integreer de klassiekers

Met de BeoLink Converter kunt u nieuwe Bang & Olufsen-systemen op bestaande installaties aansluiten. Uw bestaande Bang & Olufsen-producten laten zich eenvoudig in de BeoLink Multiroom-beleving integreren.

BeoMusic App

Met de BeoMusic App creëert u met één touch in iedere ruimte de gewenste sfeer. Met de BeoMusic App houdt u zelf het overzicht van datgene wat er in de verschillende ruimtes speelt, zelfs wanneer u niet thuis bent.

Nieuwsbericht_App

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de BeoLink Multiroom? Neem gerust contact met ons op. Natuurlijk kunt u ook bij ons in de showroom langskomen. De producten van Bang & Olufsen zorgen voor de ultieme beleving.