Over ons

De aanschaf van Bang & Olufsen apparatuur betekent investeren in de hoogste kwaliteit. Wij adviseren u dan ook uitgebreid over uw mogelijkheden. In de winkel, of bij u thuis tijdens een bezoek. Geen huis is namelijk hetzelfde en dat geldt ook voor uw ogen en oren: ieder mens beleeft beeld en geluid op een geheel eigen wijze.

Gemak, comfort en goede service

Bij Bang & Olufsen draait het om meer dan audio en video alleen. Het is een lifestyle. De klanten van Bang & Olufsen Brussee houden van comfort, gemak en natuurlijk van goede service. Uit het hele land weten klanten de weg naar onze bijzondere winkel te vinden. We nemen graag de tijd om u uitgebreid voor te lichten en u te laten zien en ervaren wat gemak, comfort en goede service bij ons betekent.

Met Bang & Olufsen haalt u een topinstallatie in huis, optimaal kijk- en luistergenot voor vele jaren. Mocht de kwaliteit desondanks te wensen over laten, dan kunt u altijd een beroep op ons doen. Onze servicemedewerkers en technische dienst helpen u graag en snel.

Totaalprojecten

Ons team van installateurs sluit uw aankoop vakkundig aan; bovendien wordt bekabeling weggewerkt en wordt ervoor gezorgd dat alles perfect oogt! Bovendien verzorgen wij ook meer dan de installatie. Indien gewenst regelen wij u verbouwing van a tot z. Als ervaren projectleider ontzorgen wij en leveren wij een perfecte woning of ruimte op. Lees meer…

Bezoek onze Bang & Olufsen showroom in Katwijk & Amsterdam

B&O Brussee is B&O specialist in hart en nieren, met een team dat klantvriendelijkheid en knowhow koppelt aan een passie voor Bang & Olufsen. We heten u van harte welkom in onze showroom aan de Voorstraat 65 in Katwijk of op de Van Baerlestraat 116 in Amsterdam.