Beovision Harmony

Waarom zou je een leeg scherm je ruimte laten bepalen, als je een kunstwerk kunt hebben? Harmony is gebeeldhouwd uit hout of stof en aluminium en springt in het oog en nodigt uit tot een gesprek, zelfs in de standby-modus. En als je klaar bent om te kijken, geeft het een show. De krachtige speakers glijden uit elkaar, de televisie zweeft de ruimte in. Een voorstelling die filmmomenten naar nieuwe hoogten tilt.

Geluid dat zweeft

Volle, gedetailleerde stereo. Met deze driekanaals krachtpatser is het geluid van een bioscoop nog nooit zo dichtbij geweest. Wil je een nog diepere onderdompeling ervaren? Met de ingebouwde Intellignet Surround Sound-processor werkt Harmony naadloos samen met Beolab-luidsprekers om de bas te versterken, de nauwkeurigheid te versterken en je volledig onder te dompelen in geluid.

Gemaakt voor controle

Naadloze integratie met andere apparaten en home control-systemen maken Harmony tot uw entertainmentcentrum. Stream muziek vanaf je mobiel, sla je favoriete kanalen en bronnen op en bedien alle aangesloten apparaten met één afstandsbediening. Geavanceerde technologie, eenvoudig te gebruiken. Het is de magie van Bang & Olufsen binnen handbereik.