BeoVision Harmony


Kijk hoe de magie zich ontvouwt

Ontworpen voor de ultieme filmische en meeslepende audiovisuele ervaring. Verkrijgbaar in 65 “en 77”.

Een conceptuele klassieker

Ter ere van het trotse erfgoed van Deens design spreekt Beovision Harmony tot degenen die geloven dat esthetiek net zo belangrijk is als ervaring. De televisie is gebaseerd op entertainmentkasten uit het midden van de eeuw die de tv verbergen achter delicate jaloezieën om volledig te integreren in de woonkamer.

Kies uit nieuwe frontomslagen

Pas de Beovision Harmony naar eigen smaak aan met twee nieuwe kleuropties voor de omslag voor alle schermformaten. Kies uit Bronze Tone aluminium gecombineerd met Walnut of Brass Tone aluminium gecombineerd met Smoked Oak. Deze kleuropties zijn zorgvuldig gemaakt en geselecteerd op hun warme uitstraling en elegante details om het uiterlijk van Beovision Harmony te versterken – en om een ​​coherentie te creëren met Bang & Olufsen Beolab-luidsprekers voor een ongeëvenaarde audio-ervaring van filmische kwaliteit.

Voor muziek- en filmliefhebbers

Geluid is meer dan de helft van het beeld. Zelfs met een royaal schermformaat van 77 inch. Beovision Harmony combineert stellaire audio en levendige beelden tot een filmische voorstelling met een volle body. Achter de voorkappen verbergt een krachtig Bang & Olufsen-geluidscentrum dat meteen je oren vangt. De 3-kanaals luidsprekeropstelling levert een voor spraak geoptimaliseerd middenkanaal en krachtige stereoprestaties.

4K OLED van LG

Films, sportevenementen en al uw niet te missen shows komen tot leven met de nieuwste 4K OLED-schermtechnologie van LG. Aangedreven door Dolby Vision ™ HDR herontdekt u uw beelden in onovertroffen details met intense rijke kleuren, ongelooflijke diepte en perfect zwart.

Muziek streamen

Speel rechtstreeks vanaf uw mobiele apparaat via Apple AirPlay 2, Bluetooth of Chromecast ingebouwd. In de audiomodus worden nuttige zaken zoals radiozender en artiestinformatie elegant weergegeven op het deel van het scherm dat nog steeds zichtbaar is achter de luidsprekerfronten.

Een ode aan ons erfgoed

Ter ere van ons trotse erfgoed als Deens designbedrijf is het concept achter Beovision Harmony in feite gebaseerd op entertainmentmeubilair uit het midden van de eeuw. Deze kasten zouden de tv en radio verbergen achter delicate jaloezieën om volledig te integreren in de woonkamer.

Elegante afwerking

De eikenhouten fineerluidsprekers onthullen een uitstekend voorbeeld van vakmanschap en vullen het donkere tv-scherm aan met hun meubelachtige materialen en elegante details. Ondanks hun solide uiterlijk, is het sorteerpatroon zorgvuldig ontworpen om de akoestische prestaties te maximaliseren.

BEOREMOTE ONE

Beovision Harmony volgt onze one-remote-filosofie. Beoremote One biedt u een wereld aan inhoud binnen handbereik en eenvoudige bediening van al uw andere Bang & Olufsen-producten.