Beolab 18

Alles wat de naam Bang & Olufsen draagt, is tot in de perfectie afgesteld, zodat je helemaal in het geluid komt. Bij Bang & Olufsen delen we al bijna 100 jaar een obsessieve passie voor geluid: het is een essentiële missie van ons geweest om de technieken die worden gebruikt om geluid te reproduceren voortdurend te testen, te meten en te perfectioneren. Onze luidsprekers en geluidssystemen zijn sublieme technische instrumenten, delicaat met de hand en het oor afgesteld om je rechtstreeks in de muziek te brengen, al zijn prachtige details te onthullen en hartstochtelijk te demonstreren dat het je fysiek en emotioneel kan ontroeren. De akoestische, elektrische en mechanische ingenieurs werken nauw samen om ervoor te zorgen dat elk product perfect is.

Ontwerpgedreven innovatie

Beolab 18 is een verbluffend werk van ontwerptechniek met audioprestaties als kern. De akoestische lens verdeelt de hogere frequenties gelijkmatig in een horizontale boog van 180 graden, voor superieure geluidservaringen in uw kamer, niet alleen voor uw luidspreker.

Alle kleine grote dingen

Achter zijn prachtige buitenkant zit de Beolab 18 vol met geavanceerde audiotechnologieën. Adaptive Bass Linerisation past de basprestaties automatisch aan op wat je speelt, terwijl de functie voor kameraanpassing het geluid optimaliseert op basis van de plaatsing van je luidspreker.