De BeoVision Eclipse is de ultieme tv met de modernste 4K HDR OLED-schermtechnologie en ‘s werelds beste tv-geluid.

PERFECT ZWART

De helderste en levendigste kleuren die u zich kunt voorstellen, in samenspel met absoluut zwart contrast, zorgen ervoor dat de BeoVision Eclipse filmbeelden kan tonen die de oorspronkelijke bron eer aandoen.

De BeoVision Eclipse is een 100% OLED-televisie. De magie van zelfverlichtende OLED-pixels ligt in hun vermogen om elk individueel aan en uit te schakelen, waardoor absoluut zwart en bijna oneindig contrast mogelijk wordt.

 

 


HDR (High Dynamic Range) met Dolby Vision™ is een technologie die het scala aan zowel contrast als kleur drastisch verbreedt. De heldere onderdelen van elk beeld worden nog helderder gemaakt, waardoor het beeld nog meer diepte krijgt.

Onze missie bij Bang & Olufsen is altijd hetzelfde geweest: het scheppen van buitengewone audio-ervaringen. En dat was dus ook het geval toen we besloten ‘s werelds best klinkende televisie te ontwerpen

 

Het SoundCentre is uitgerust met een geïntegreerd 450 watts 3-kanaals luidsprekersysteem dat zelfs het geluid van de krachtigste soundbar op de markt overstemt. Met zijn vermogen om zowel met zijn centrale kanaal voor spraak geoptimaliseerd geluid te produceren als een krachtige stereo-prestatie neer te zetten – en dat allemaal tegelijk – is de BeoVision Eclipse een uitzonderlijk flexibele oplossing in elke audio-opstelling.

De BeoVision Eclipse is niet alleen een tv, het is ook een indrukwekkend draadloos geluidssysteem dat een hele kamer vol kan blazen met zijn geluidscapaciteit. Speciaal voor uw luisterplezier hebben we al uw favoriete streamingtechnologieën geïntegreerd, zoals Apple AirPlay, Bluetooth en Chromecast built-in, zodat u de vrijheid heeft om muziek direct vanaf uw mobiele apparaten af te spelen.

De BeoVision Eclipse integreert naadloos met onze groeiende collectie aan Multiroom-producten. Stuur audio van uw tv naar andere kamers in uw huis, of gebruik de fenomenale speakers van de Eclipse om de muziekervaring in uw hele huis nog beter te maken.

SCHERPE VISIOENEN

Een scherp, zwart glazen scherm dat dwars door de kast van natuurlijk aluminium snijdt. Het is een stoer, scherp designstatement waarin beeld en geluid in perfecte balans staan, om iets te creëren dat nog veel meer is dan slechts de som der delen.

De luidsprekercover, gemaakt van geanodiseerd aluminium, is een lofzang op onze trotse traditie van hoogwaardige materialen en zorgvuldige productiemethoden. Het vakmanschap achter het gewelfde ontwerp en met uiterste precisie vervaardigde kantpatroon zorgt voor perfecte geluidsverdeling vanuit de televisie.

STIJLVOLLE PLAATSING

De BeoVision Eclipse is beschikbaar als een sculpturale televisie met voet, dankzij onze iconische planeetstand. De gemotoriseerde stand heeft een dubbele as die het scherm op slimme wijze los van de muur af de kamer in beweegt wanneer deze gedraaid wordt. De stand kan het scherm bijna 90 graden beide kanten op zwenken – met het gemak van een simpele druk op de knop.
De muurbeugel is in zowel handmatige als gemotoriseerde uitvoering beschikbaar, en is volledig in het SoundCentre geïntegreerd waardoor het lijkt alsof de tv niet aan de muur hangt, maar een stuk voor de muur zweeft. De muurbeugel is aan beide kanten scharnierbaar en geeft het scherm een draaihoek tot 60 graden ten opzichte van de muur

KIES UW MAAT

De BeoVision Eclipse is beschikbaar in 55 inch en 65 inch. Beide versies zijn compatibel met alle plaatsingsmogelijkheden, zowel de handmatige als de gemotoriseerde.