Beolab 50

De toekomst van geluid

Hoogwaardige actieve luidspreker die radicale audiotechnologie combineert met sierlijke esthetiek en nauwgezet vakmanschap.

 

Een luxe beest

Maak kennis met een draadloze luidspreker die in elk luisterscenario onovertroffen presteert. Bereid je voor op uitzonderlijke uitvoeringen van muziek en filmische soundscapes, aangedreven door gepatenteerde Bang & Olufsen-technologie.

Ontvouwbaar ontwerp

Vanaf het magische moment dat de akoestische lens majestueus opstijgt, weet je dat het podium klaar is voor een buitengewone prestatie.

Afgestemd op uw behoeften

Bereid je voor op echt in het oog springende optredens op alle manieren waarop je thuis van geluid geniet: audiofiel luisteren, zorgeloos muziek spelen en buitengewone filmische ervaringen.

Hoe minder je wilt, hoe meer er nodig is

Een vlaggenschip-luidspreker maken zoals de Beolab 50 is een compromisloze aangelegenheid. Het omvat een zorgvuldig proces ter ere van meer dan negen decennia van meedogenloze toewijding aan design en akoestische innovatie.

De kroonprins van geluid

Beolab 50 deelt verschillende technologieoctrooien en -functies met de radicale Beolab 90. Nogmaals, onze audio-ingenieurs hebben een luidspreker gemaakt die in elk luisterscenario onovertroffen presteert.

Een uniek op maat gemaakte geluidsprestatie

Met zijn verstelbare akoestische lens kan de Beolab 50 de geluidsweergave aan het publiek veranderen. Voor een goede luisterervaring trekt de lens samen en stuurt een directe geluidsbundel naar uw luisterplek. Met een huis vol gasten gaat de lens open voor een kamervullende prestatie.

Muziek op maat

Onze innovatieve Active Room Compensation-technologie meet het akoestische gedrag van uw kamer in verschillende luisterruimtes. De gegevens worden gebruikt om een ‚Äč‚Äčaangepaste set filters voor uw Beolab 50 te maken, afgestemd op uw persoonlijke luistergewoonten.

De sierlijke artiest

Met zijn slanke, hoge silhouet en ronde basis staat de Beolab 50 trots zonder opdringerig te zijn. De aluminium oppervlakken en houten lamellen zijn inherent Bang & Olufsen in een verfijnd en visionair ontwerp.

Eenvoudige bedieningsopties

Wat heb je aan macht als je het niet op jouw manier kunt regelen? Ondanks de vele geavanceerde functies krijgt iedereen alles van de Beolab 50. Geniet van volledige integratie met uw Beovision-tv en gemakkelijke toegang tot verschillende bedieningselementen rechtstreeks vanuit de Bang & Olufsen-app.