Beolab 90

De Beolab 90 is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende luisteraars en brengt een echt krachtig geluid in een home entertainment-opstelling. Met maar liefst 8.200 watt per speaker, 18 premium drivers, 14 kanalen ICEpower, 300 watt versterkers en 4 kanalen 1000 watt klasse D Heliox versterkers, zorgen deze speakers ervoor dat muziek en soundtracks ten volle kunnen worden genoten.

Intelligent stereogeluid

Geavanceerde stereoluidsprekers passen zich aan uw leefruimte en favoriete luisterervaringen aan om onvergetelijke, alledaagse uitmuntendheid te creëren. Met 18 premium drivers en 8.200 W per luidspreker heeft de Beolab 90 een krachtig geluid van zeer hoge kwaliteit voor sensationeel luisteren naar muziek en home entertainment.

Muziek die je bereikt

De Beolab 90 is gemaakt voor flexibele woonruimtes en is ontworpen om ervoor te zorgen dat u altijd op de eerste rij zit. Met onze Beam Direction Control-technologie kunt u een van de vijf richtingen definiëren als het akoestische front, waardoor u een op maat gemaakte sweet spot-luisterervaring krijgt.