Beolab 28

Laat je niet misleiden door het uiterlijk. Druk op play en beweeg door enorme stereo soundscapes met de Beolab 28. Jarenlange akoestische uitmuntendheid heeft geleid tot dit moment: hoor elke dreun, ademhaling en beat met een nieuw niveau van helderheid en diepte. En als het op bas aankomt, slaat de spijker op zijn kop. Studiokwaliteit, kippenvel op bioscoopniveau.

Een lange lijn van design

In Factory 5 van Denemarken wordt Beolab 28 geboren. Elk stuk aluminium wordt gefreesd door metaalbewerkende maestro's. Elke luidspreker is verpakt in voelbare stof die is ontworpen voor akoestiek. Dan de finishing touch: eiken van leveranciers waar we al tientallen jaren mee samenwerken. Bijna een eeuw aan kennis gaat in het vak - dus u weet dat het de komende jaren nog steeds overeind zal blijven.

Volledige verbinding

Maak draadloos verbinding, stream direct en speel alles af. Ontworpen om te combineren met zowel klassieke producten als toekomstige platforms, werkt de Beolab 28 naadloos samen met Airplay, Chromecast en Beolink. Elke luidspreker heeft ook een intuïtieve gebruikersinterface bovenop, dus de bediening is altijd binnen handbereik