BeoVision Contour 48′

Een tijdloos ontwerp en bekroond geluid in één televisie-beleving. Ons minimalistische aluminium frame is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, samen met zorgvuldig geselecteerde stoffen en houten luidsprekerfronten. De geïntegreerde 3-kanaals luidsprekeroplossing met Dolby Atmos-verwerking en 11 luidsprekerdrivers en versterkers zullen u betoveren – of u nu naar spraak luistert of naar diepe lage tonen. De ervaring wordt compleet gemaakt met de absolute zwarte en realistische kleuren van het nieuwste generatie OLED-scherm.

 

 

Ontworpen met het oog op flexibiliteit en plaatsing. Beovision Contour past perfect in elke ruimte – mede door de plaatsingsmogelijkheden in de vorm van een vloerstandaard, muurbeugel of een tafelstandaard – van de keuken tot de slaapkamer. Pas uw interieur aan en personaliseer uw tv met een verscheidenheid aan luidsprekerdoeken en framekleuren.

 

Beovision Contour is op zichzelf ook een prachtig muzieksysteem en is geïntegreerd met audiostreamingtechnologieën, waaronder ingebouwde Chromecast, Apple Airplay 2 en Bluetooth. Daarnaast maakt u gebruik van de ingebouwde TuneIn- en Deezer-muziekservices voor gemakkelijke toegang tot uw favoriete muziek vanuit de Bang & Olufsen app.