BEOSOUND 1

 

KEUZEVRIJHEID

 

Staat overal mooi. Klinkt altijd goed.
Flexibiliteit en mobiliteit met een krachtig vermogen en zonder wirwar aan kabels.

BEOSOUND 1

De BeoSound 1 is een draagbaar, draadloos luidsprekersysteem met een indrukwekkende 360-graden geluidsperformance, in een oersolide aluminium kast die speciaal werd ontworpen voor mobiliteit. Het systeem biedt geïntegreerde toegang tot Spotify, Deezer, QPlay en TuneIn en functioneert eveneens op batterij. Dankzij de toepassing van de BeoLink Multiroom Technology kunt u al uw Bang & Olufsen-producten tot één draadloos systeem samenvoegen.

 

Maak kennis met je Google Assistent

Heb je je handen vol met andere dingen? Geen probleem. Zeg gewoon de woorden ‘Hey Google’ en vraag naar uw favoriete afspeellijst om het laatste nieuws of uw lokale weerbericht te horen.

 

 

CONNECTIVITEIT GEÏNTEGREERDE MUZIEK
Snelle en eenvoudige installatie – ondersteunt Bluetooth en alle gangbare streamingtechnologieën, zoals Google Cast, AirPlay en DLNA en ook de gratis BeoMusic App. (Android in het najaar) En dankzij de geïntegreerde toegang tot streamingdiensten als Spotify, Deezer, internetradio TuneIn en QPlay hebt u rechtstreeks toegang tot miljoenen muziektitels, afspeellijsten en radiostations.
MULTIROOM VOORAL HEEL DRAAGBAAR
De BeoLink Multiroom-technologie voegt uw hele netwerk van Bang & Olufsen– en B&O PLAY-producten samen tot één draadloos systeem. Overal genieten van uw muziek – elders in huis of op het terras met vrienden. U bepaalt het helemaal zelf, want op een gemiddeld volumeniveau biedt de batterij maar liefst 16 uur luisterplezier.
INTUÏTIEVE BEDIENING 360-GRADEN GELUID
Tikken, draaien en vegen! Alle basisfuncties kunnen direct op het product worden bediend, u kunt de telefoon dus gerust uitzetten en gewoon van uw muziek blijven genieten. U geniet, ongeacht waar u zit, altijd van een gelijkmatige geluidsbeleving. Een sferisch geluid dat u onderdompelt in een indrukwekkende muziekbeleving waarin u iedere noot en ieder detail hoort.

MAAKT MET IEDEREEN CONTACT

De BeoSound 1 functioneert met alle gangbare draadloze technologieën. Met Google Cast, Bluetooth, AirPlay, Spotify Connect of DLNA, we hebben echt aan alles gedacht.  Aansluiten en installeren is eenvoudig en snel.

  • Google Cast
  • Spotify Connect
  • Bluetooth
  • Apple AirPlay
BLUETOOTH OF WIFI
Rechtstreeks naar uw favoriete muziek-apps luisteren via Bluetooth of Wifi of profiteer van de volledige Bang & Olufsen-beleving met de BeoMusic App
360-image-01
ALLES OP DE LUIDSPREKER BEDIENEN
De bovenkant van de luidspreker doet dienst als minimalistisch bedieningspaneel. Met een draaibeweging wordt het volume aangepast en voor het bedienen van de overige functies, volstaat een veeg of tik.
 .

 

360-GRADEN GELUID

PERFECT 360-GRADEN GELUID

De BeoSound 1 zorgt voor een 360-graden verspreiding van fenomenaal geluid. Een geavanceerde simulatie-tool analyseert de omgeving rondom de luidspreker en zorgt voor een optimale geluidsverspreiding binnen in de luidspreker. Op basis van deze informatie wordt een perfect geluidslandschap gecreëerd. En dat betekent dat u, ongeacht waar u ten opzichte van de luidspreker zit of staat, altijd verzekerd ben van een weergaloze geluidsbeleving.

 

beosound-1-360-graden

 

Dankzij de Acoustic Lens Technology profiteert u van een welhaast sferisch geluid dat bovendien verrassend krachtig en extreem genuanceerd is voor een draagbare luidspreker. Alle fraaie details, iedere noot van de muziek is hoorbaar.
De op maat gemaakte 1,5-inch fullrange-driver stuurt de muziek naar eenreflector. De combinatie van de richting van het geluid en de constructie van de luidspreker staat garant voor een sferisch geluidsprofiel – en een gelijkmatige klankbeleving rondom de luidspreker.
 De 4-inch bas-driver zit onderin de luidspreker. Om de volledige capaciteit van de kast te kunnen benutten en om een relatief grote driver te kunnen plaatsen, werd de driver op de kop in de kast geplaatst. Dankzij deze neerwaartse geluidsrichting worden de bastonen op een gelijkmatige manier door de ruimte verspreid. De bassen worden aangedreven door een 40 watt versterker en en de hoge frequenties worden ondersteund door een 20 watt versterker.

EEN VERFIJNDE EN FLEXIBELE FAMILIE

Een set draadloze luidsprekers met een indrukwekkend 360-graden sferisch geluid. De luidsprekers werden speciaal ontworpen om de luisteraar een ongeëvenaard gebruiksgemak, in combinatie met mobiliteit en een magische geluidsbeleving te bieden. Met geïntegreerde toegang tot uw favoriete streamingdiensten en een snelle en gemakkelijke connectiviteit dankzij Google Cast, Bluetooth, AirPlay en DLNA.

BEOSOUND 1

 

BEOSOUND 2

Maak kennis met de BeoSound 2