Beosound Stage

Til de tv-ervaring naar een ander niveau met Beosound Stage, een prachtig vormgegeven soundbar die net zo goed klinkt als hij eruitziet. Beosound Stage verhoogt het kijkplezier met een combinatie van de nieuwste audiotechnologie en naadloos ontwerp - en is ook krachtig genoeg om de noodzaak van een aparte subwoofer te vermijden.

Gemaakt geluid. Naadloze continuïteit.

Met onze eerste soundbar geven we iedereen de kans om Bang & Olufsen-geluid in hun eigen woonkamer te ervaren, aangezien Beosound Stage werkt met elke tv die HDMI ARC ondersteunt. Met vier woofers in de opstelling met elf drivers is er geen extra subwoofer nodig.

Dolby Atmos Geluid

Beosound Stage biedt een 3-kanaals geluidssysteem met een superieur middenkanaal voor optimale spraakweergave. De kijkervaring wordt nog verder verbeterd met Dolby Atmos, een functie waarbij geluid om je heen beweegt in een driedimensionale ruimte. Beosound Stage bevat elf luidsprekerdrivers die elk worden aangedreven door een eigen versterker en het resultaat is een driekanaals, volledig actieve, op DSP gebaseerde luidsprekeroplossing die een buitengewoon diepe en rijke prestatie levert.