BeoSound Balance

Innovatieve, draadloze luidsprekers voor thuis

Een draadloze luidspreker met dynamische akoestische prestaties, ontworpen om tegen de muur te worden geplaatst op een plank of bijzettafel in uw huis. Indrukwekkend geluid vergeleken met het formaat.

Scandinavisch minimalisme

Een binnensilhouet dat elegant balanceert op een basis van natuurlijk hout. De eenvoud van dit ontwerp, geworteld in Scandinavisch minimalisme, contrasteert sterk met het rauwe, goed presterende geluid. En met een vorm die duidelijk is opgesplitst in twee componenten, is de Beosound Balance een luxe ontwerp in een interieurobjectvorm. We hebben samengewerkt met Benjamin Hubert van Layer Design, een creatieve studio uit Londen die niet alleen gespecialiseerd is in ontwerp, maar ook in het creëren van unieke gebruikersinterfaces.

Optimale plaatsing

Ontworpen om tegen de muur te worden geplaatst op een plank of bijzettafel, levert Beosound Balance zorgvuldig gecontroleerde geluidsbundels voor een duidelijke akoestische ervaring van voren en rijke geluidsverbetering aan de achterkant. Het resultaat is een indrukwekkend grote akoestische ervaring in vergelijking met het formaat.

Verwelkomt u met een menselijk tintje

Tactiele gebruikersinteractie-ervaring en licht door aluminium voor een subtiel uiterlijk en een vleugje magie met ingebouwde nabijheidssensoren om u te verwelkomen wanneer u de Beosound Balance nadert voor interactie – zodat de bedieningselementen alleen verschijnen wanneer dat nodig is. Wanneer u wegloopt van Besound Balance, dimt de bediening opnieuw en blijft alleen het goed vervaardigde aluminium oppervlak zichtbaar.

Verschillende geluidservaringen

Verschillende geluidservaringen voor verschillende behoeften. Met zijn unieke akoestische configuratie van zeven drivers is de Beosound Balance gemaakt om sterke basprestaties en een breed geluidsbeeld te leveren voor echt kamervullend geluid wanneer je dat wilt. De mogelijkheid om straalvormende technologie te bieden, stelt Beosound Balance ook in staat om geluid gericht te leveren voor gericht luisteren vanuit alle posities – alles in één pakket.

Geluidsprestaties

De akoestische opstelling van de Beosound Balance omvat twee 5,25 ” basdrivers voor krachtige basprestaties, twee 2 ” drivers met volledig bereik en één 3/4 tweeter vooraan geplaatst voor een heldere, gedefinieerde geluidsweergave en tot slot twee 3 ” volle bereikdrivers achterin die als geluidsversterkers werken.

Actieve kamercompensatie

Beosound Balance is uitgerust met Active Room Compensation-mogelijkheden die de geluidservaring optimaliseren op basis van de positionering van de luidspreker in de kamer, in de praktijk door de luidsprekerafstemming actief aan te passen om de akoestische omgeving te compenseren.