Home Cinema op maat

De specialiteit die B&O-Brussee biedt is het aanbieden van home-bioscopen. Wilt u thuis een ideale filmervaring, dan bouwen wij u eigen thuisbioscoop. In een ruimte van ongeveer 4 bij 5 meter realiseren we een huisbioscoop met meerdere bijzondere stoelen. De combinatie van beeld en geluid, in combinatie met het grote scherm, maakt het film of tv kijken tot een bijzondere ervaring.

Uniek geluid

De bijzondere filmervaring komt voor een belangrijk deel door het geluidrealisatie. Het Dolby Atmos Surround geluid komt letterlijk van alle kanten middels akoestische plafonds en wanden, terwijl een beeldformaat van ruime afmetingen in 4K Ultra High Definition voor een perfecte beeldweergave zorgt. Dit alles kan natuurlijk op één afstandsbediening, inclusief de verlichting, bediend worden. De thuisbioscoop zorgt voor een overweldigende ervaring.

Sterrenhemel

Realistisch, uniek en twinkelend, met de Sterrenhemel Verlichting kunt u bij Home Cinema Experience ervaren hoe het is om uw favoriete film of concert onder de sterren te bekijken. Het is niet alleen kunst voor aan het plafond, maar ook voor het oog. Wij zijn in staat om onder uw gekozen sterrenhemel extra sfeer en intimiteit te realiseren in uw ultieme home theater. Uw sterrenhemel draagt tevens bij aan een verantwoorde akoestiek en geeft een uitermate verantwoorde lichtopbrengst tijdens het kijken.