was successfully added to your cart.

Winkelwagen

Muziek… Een echte Bang & Olufsen fan kan er niet zonder! De tijd dat u aan huis gekluisterd zit om goede muziek te luisteren is voorbij! Dankzij het brede assortiment aan draadloze speakers kunt u nu ook buiten genieten van uw favoriete muziek. Klinkt dat niet als muziek in uw oren? Zomers geluid dus… Maar welke speaker kunt u nu het beste kiezen om zowel binnen als buiten te kunnen genieten?

BeoPlay A2

De BeoPlay A2 is een ideale kleine speaker om overal te kunnen genieten van een heerlijk zomerse klanken. Deze speaker gaat maar liefst 24 uur mee en weegt slechts 1,1 kilo. Het is een ideale speaker om mee te nemen op vakantie of voor in uw strandtas. Dankzij de aptX ondersteuning voorkomt u kwaliteitsverlies bij het streamen van muziek en weet u zeker dat u altijd kunt genieten van uw muziek, waar en wanneer u maar wilt!

Beolit 15

Geeft u binnenkort een tuinfeest of heeft u een BBQ op de planning staan? Dan is de Beolit 15 een echte aanrader. Deze speaker staat bekend om zijn krachtige geluid en batterij die u tot wel 8 uur lang laat genieten van uw favoriete zomer hits. Daarnaast kunt u met de IOS app de batterijduur bijhouden, zo voorkomt u stilte. Beolit 15 beschikt over de slimme True360 Sound-techniek waardoor u altijd dezelfde kwaliteit kunt ervaren, of u nou in uw patio, op het balkon of buiten in de tuin zit. De slipbestendige kuil bovenop de luidspreker zorgt er bovendien voor dat uw telefoon of tablet niet kunnen vallen.

Één met uw muziek

Heerlijk op het strand liggen en wegdromen met een ontspannen muziekje op de achtergrond… Natuurlijk wilt u niet altijd dat iedereen mee kan genieten met uw muziek. Daarom geven we u graag ook een alternatief op de Bang & Olufsen speakers, de BeoPlay H8. De BeoPlay H8 is een prachtige hoofdtelefoon voorzien van kalfslederen oorkussens die uw oren afsluiten van de buitenwereld en zorgen voor een perfecte isolatie. Zo kunt u volledig één worden met uw eigen muziek. Dankzij de Bluetooth verbinding kunt u uw telefoon in uw strandtas laten en draadloos genieten van uw muziek.

Wilt u meer weten over de BeoPlay A2, de Beolit 15 of de BeoPlay H8? Kom dan langs in onze showroom dan helpen wij u verder.