was successfully added to your cart.

Winkelwagen

Ziggo zenders opnieuw instellen

By 16 februari 2015Actueel

Als Ziggo-abonnee zal het u niet ontgaan zijn: de netwerkharmonisatie van Ziggo is in volle gang. Door middel van werkzaamheden aan het huidige netwerk, geniet u straks van betere TV. In de praktijk betekent dit: meer zenders in HD-kwaliteit en alle regionale zenders. Daar bovenop zal Ziggo binnenkort nóg meer verbeteringen aanbrengen in het netwerk.

TV opnieuw instellen

Tijdens de werkzaamheden kunt u geen TV kijken. Na de werkzaamheden moet u de zenders van uw TV opnieuw instellen. Dit is eenvoudiger dan u denkt. Ziggo heeft een stappenplan opgesteld die per beeld laat zien hoe u de TV opnieuw instelt. Kies het merk van uw digitale ontvanger en volg de stappen.
Heeft u een CI+ Module op uw TV (een metalen insteekkaart achterin uw TV)? Kies dan het merk TV en volg de stappen. Voor de aanwijzingen bij uw Bang & Olufsen CI+ TV klikt u hier.
Wanneer u geen digitale ontvanger of CI+ Module heeft, kijkt u analoge televisie en verandert er niets. U hoeft de zenders niet opnieuw in te stellen.

Hulp bij het instellen van uw TV

Komt u er niet uit? Geen probleem. Ziggo heeft een heel team klaargezet om u te helpen. Bang & Olufsen Brussee is een officieel Servicepunt voor Ziggo-klanten. U kunt langskomen in de winkel voor vragen of wij komen langs bij u. Bel voor een afspraak 071-4019798.

Weten wanneer Ziggo bij u in de regio werkzaamheden uitvoert? Meldt u op deze pagina aan voor een SMS-herinnering.