was successfully added to your cart.

Winkelwagen

Toeristenmarkt Katwijk

By 13 mei 2015Actueel

Jaarlijks wordt er gedurende het zomerseizoen elke dinsdag een toeristenmarkt gehouden in Katwijk. Ook dit jaar is dit weer het geval. Van dinsdag 23 juni tot en met dinsdag 25 augustus tussen 13:00 uur en 21:00 uur bent u van harte welkom op de meest uiteenlopende markten.

Om u een goed overzicht te geven van de thema’s hebben wij het even op een rijtje gezet:

Dinsdag 23 juni: Maritiem/opening Visserijweek

Deze dag valt samen met de visserijweek in Katwijk en staat daarom in teken van vis. Zo bent u van harte welkom om mee te doen aan de wedstrijd vis fileren. De KNRM is ook aanwezig tijdens de markt met de reddingboot ‘De Redder’. Na afloop van de markt kunt u kijken naar een demonstratie van de reddingboot op zee, samen met de Katwijkse Reddings Brigade.

Dinsdag 30 juni: De Gezond en Gelukkig markt

Gedurende deze markt kunt u uw geluk niet meer op… Zo kunt u deelnemen aan lachworkshops, heerlijk verwend worden tijdens een stoelmassage of een portie gratis geluk ophalen in de geluks-kraam. De avond wordt afgesloten met een optreden van het duo Old Friends.

Dinsdag 7 juli: Crea- en Hobbydag

Zoals de naam van de markt eigenlijk al zegt staat de markt op 7 juni in teken van hobbyisten. Wederom kunt u deelnemen aan verschillende creatieve workshops. Ditmaal wordt de avond afgesloten met een optreden van muziekvereniging UNI.

Dinsdag 14 juli: Katwijk, verrassend en gastvrij, ook in de horeca!

Proeven, ruiken, zien, maar vooral…beleven! Laat u verrassen door de nieuwste producten die gebruikt worden door de Katwijks horecaondernemers en maak uw middag compleet door deel te nemen aan een van de workshops.

Dinsdag 21 juli: Oldtimerdag

Op dinsdag 21 juli staan 30 klassiek oldtimers vanaf 13:00 uur op het Andreasplein. Tevens zullen de voormalige brandweerwagens van Katwijk worden tentoongesteld. Daarnaast kunt u een ritje maken in een bus van het Haagse Bus Museum

Dinsdag 28 juli: Standwerkersconcours

Gedurende de standwerkerscourse strijden 15 standwerkers uit het hele land om de titel ‘beste standwerker van Katwijk’. De prijsuitreiking vindt plaats in De Bonte Kraai op het Andreasplein om ongeveer 21.15 uur.

Dinsdag 4 augustus: Kids Party

De naam: Kids Party zegt het eigenlijk al. Alles staat in teken van de kleintjes. Zo kunnen de kinderen tasjes pimpen, sieraden maken, glittertatoo’s laten zetten en nog veel meer. Een waar genot voor zowel uw kinderen als u!

Dinsdag 11 augustus: Kunst in Katwijk

De kunstmarkt wordt georganiseerd door KuCo, een samenwerkingsverband van kunstenaars, kunstvormen en kunstromingen. Kunstenaars uit Katwijk en omgeving verzorgen workshops en geven presentaties.

Dinsdag 18 augustus: Colorana Wereld Gerechten

Prik op dinsdag 18 mij een vorkje mee tijdens de ‘Colorana Wereld Gerechten’ en laat u verrassen door de heerlijke smaken uit verschillende werelddelen. Dit alles vindt plaats onder het genot van verschillende optredens van artiesten en dansgroepen.

Dinsdag 25 augustus: Vrijwilligersmarkt

Katwijk kent een rijk vrijwilligersleven met bijna 400 organisaties die met vrijwilligers werken! Wist u dat in onze gemeente 20.000 mensen actief ‘zijn als vrijwilliger? Wilt u ook vrijwilliger worden? Dan kunt u tijdens deze markt kennis maken met onder andere organisaties uit sector sport, belangen, jongeren, zorg en welzijn.