Gemakkelijk Qi-draadloos opladen

Dit oplaadpad is een Bang & Olufsen premium Qi-gecertificeerde draadloze oplader. Door de elegante mix van luxe materialen kan het oplaadpad elegant worden geïntegreerd in uw dagelijks leven.

 

Geef uw levensstijl moeiteloos kracht

Ontworpen om naadloos samen te werken met de Beoplay E8 2.0-hoofdtelefoon en hun oplaadetui, deze draadloze oplader laadt ook snel en effici├źnt je Qi-compatibele telefoon op. Plaats uw apparaten op het leren oppervlak en keer terug naar uw drukke levensstijl terwijl de Beoplay-oplaadpad de batterijen revitaliseert.

Overal draadloos opladen

Het Beoplay-oplaadstation kan via een standaard USB-C op een stroombron worden aangesloten en zal iPhones, Android en andere handsets van stroom voorzien. Leg ze op uw naastgelegen tafel om de batterijen ’s nachts op te laden, voeg ze toe aan uw bureau of keuken om uw apparaten tijdens het werk van stroom te voorzien, of schuif ze in uw weekendtas voor een elegante oplossing voor draadloos opladen tijdens uw volgende hotelverblijf.

 

Snel draadloos opladen

Leg uw Qi-compatibele apparaten op de Beoplay-oplaadpad en laat het werken terwijl u ontspant. Met 5 W opladen en een snelle modus tot 10 W, zal dit draadloze oplaadpad je uitvaltijd verkorten.

 

Compact en betrouwbaar

Het slanke ontwerp – slechts 88,0 mm x 88,0 m x 9,9 mm – zorgt ook voor reizen. Vul Beoplay E8 2.0 hoofdtelefoonbehuizingen, je telefoon en andere Qi-compatibele apparaten aan, waar je ook verblijft.

 

Combinatie van kracht en elegantie

Het gestroomlijnde en discrete ontwerp zorgt ervoor dat het Beoplay-oplaadpad er elegant uitziet, waar het ook wordt geplaatst. Kies uit een aangenaam kleurenpalet dat bij uw interieur past voor de ideale combinatie van kracht en doel.

 

Verfijnde kwaliteit

De Beoplay Charging Pad is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen zoals leer, siliconen en aluminium en is ontworpen met het oog op zowel een lange levensduur als vorm.