RUIMTE EN TIJD VOOR VERANDERING

Bang & Olufsen voegt een nieuwe dimensie toe aan het begrip functionele flexibiliteit. De BeoVision Horizon werd speciaal ontworpen voor uw entertainment, maar dan waar en wanneer u dat uitkomt.

 

De BeoVision Horizon is een modern 4K UHD-beeldscherm dat u volledig vrijlaat om te beslissen waar de televisie moet staan. Daarnaast biedt de Horizon een ongekend krachtige geluidsbeleving en een indrukwekkende beeldkwaliteit die automatisch wordt aangepast aan de content en de lichtcondities in de ruimte. U profiteert bovendien ook van geïntegreerde toegang tot al uw entertainment via het zich voortdurend uitbreidende Android TVTM-platform.
Producten op een website bekijken, is één ding, maar ze met eigen ogen zien en ervaren, is toch nog iets heel anders. Ervaar het zelf in onze showroom!

 horizon-wielstand                        horizon-rijdend

Wielstand:

Een televisie op wielen heeft ergens iets vertrouwds. Iedereen had destijds een verrijdbaar exemplaar. En ook wij kwamen in 1952 met een televisie op wielen die prompt de bijnaam ”De kruiwagen” kreeg. We proberen dan ook niet het wiel opnieuw uit te vinden, maar we maken er wel gebruik van. Want wielen staand synoniem aan mobiliteit en dat sluit aan bij een flexibele levensstijl.

horizon-vloerstand              horizon-op-voet

Vloerstand:

Op de vloerstand leunt de BeoVision Horizon in een hoek van 4 graden naar achteren voor de optimale kijkhoek. De stand kan 360 graden ronddraaien zodat u vanuit iedere positie in de ruimte zicht hebt op het scherm.

horizon-schildersezel-stand   horizon-ezel-stand

Schildersezel-stand:

Gebruik de schildersezel-stand om de BeoVision Horizon op de grond of op een laag meubelstuk te zetten. De gekantelde hoek van 9 graden zorgt ervoor dat de TV er ontspannen en onopvallend uitziet terwijl u toch perfect kunt zien wat er op het scherm gebeurt.

hoirzon-muurbeugelhorizon-op-de-muur

Muurbeugel:

Het principe van de muurbeugel is feitelijk eenvoudig, maar dit design is zo ingenieus dat deze beugel u een ongekende veelzijdigheid biedt. ZOdra u de BeoVision Horizon in het midden aan de beugel hebt bevestigd, draait u deze moeiteloos naar links en naar rechts, en in twee compleet verschillende bewegingspatronen. Geavanceerde eenvoud.