BEOSOUND SHAPE

De BeoSound Shape is een aan de wand gemonteerd draadloos luidsprekersysteem voor muziekliefhebbers die van design houden. Het systeem biedt een overweldigende geluidsweergave, een aanpasbaar design en geïntegreerde akoestische panelen voor een verbeterde akoestiek in de ruimte.

 

AANGEPAST DESIGN

Keuken? Directiekamer? Restaurant? Dankzij de uitgebreide keuze aan kleuren en het modulaire designconcept past de BeoSound Shape in elke leefruimte en krijgt de ruimte net dat beetje extra sfeer.

AKOESTIEK

Hoe mooi de ruimte ook is, een slechte akoestiek zorgt ervoor dat u er niet op uw gemak kunt zitten. Door akoestische demperelementen te integreren in het design van uw BeoSound Shape, zal de akoestiek aanzienlijk verbeteren.

 

EEN BAND AAN DE MUUR

Bereid u voor op een innovatieve en sociale muziekbeleving waarbij het voelt alsof de band in uw kamer staat. Dankzij de opstelling met meerdere luidsprekers weet de BeoSound Shape op slimme wijze het gevoel te creëren dat u naar een concert luistert en de zanger en instrumenten bij u in de kamer staan.

 

ALL-IN-ONE LUIDSPREKERSYSTEEM

De BeoSound Shape is meer dan een luidspreker. Het is een compleet draadloos luidsprekersysteem dat uit maar liefst 44 individuele luidsprekers kan bestaan en digitale  muziek kan afspelen met een rijke en gedetailleerde geluidskwaliteit met hoge resolutie.

CONNECTIVITEIT

De nieuwe BeoSound Core Connectivity Hub vormt de kern van het systeem. Hiermee kunt u uw muziek rechtstreeks vanaf uw telefoon of tablet streamen via Chromecast built-in, Apple AirPlay en Bluetooth.

MULTIROOM

De BeoSound Shape is onderdeel van onze Multiroom-collectie, een productassortiment waarmee u meerdere draadloze luidspreke–rs in uw huis kunt verbinden en verenigen in één Multiroom-audiosysteem.