BeoSound Edge

Geluidsrevolutie

De BeoSound Edge is een compacte en krachtige draadloze luidspreker, die door magische interactie, tijdloos ontwerp en geavanceerde akoestische innovatie een betoverende luisterervaring biedt.

Vervaardigd in een tijdloos cirkelvormig ontwerp

De Beosound Edge is een speaker en minimalistisch designobject in één. Ontworpen voor intuïtieve aanraking en beweging, het is een ononderbroken cirkel van helderheid en schoonheid. Bereid u voor om een ​​unieke en krachtige voorstelling bij u thuis te verwelkomen.

Voor de rust en voor de storm

De BeoSound Edge maakt gebruik van geavanceerde akoestische innovatie om een ​​krachtige en nauwkeurige luisterervaring te bieden. Door middel van ons nieuwste patent voor ’s werelds eerste actieve baspoort, biedt de luidspreker een perfecte krachtige bas bij hoge volumes en behoudt hij een nauwkeurige bas bij lage volumes.

Magische interactie

Interactie met BeoSound Edge is betoverend. Een druk op beide richtingen vanaf het zwaartepunt van de BeoSound Edge regelt het volume. Subtiele weerstand en demping zorgen ervoor dat de kenmerkende rolbeweging zowel luxueus als intuïtief aanvoelt.

Sluit Besound Edge aan op uw luidsprekersysteem voor thuis

Stream en speel uw muziek af zoals u dat wilt. De alles-in-één draadloze luidspreker biedt moeiteloze muziekstreaming via AirPlay 2, ingebouwde Chromecast of Bluetooth. De Beosound Edge sluit naadloos aan op andere draadloze speakers in je huis.

Muziek voor jou, mij en iedereen

Met Directional Sound Control stelt de BeoSound Edge de gebruiker in staat om de richting te bepalen die het geluid uitstraalt. Zo kan een ruimte worden opgedeeld in een actieve luisterruimte en een meer passieve luisterruimte. Als alternatief kan de gebruiker ervoor kiezen om het echte 360 ​​° kamervullende geluid van beide kanten van de luidspreker te blazen om de hele kamer te vullen.

Tart de zwaartekracht

Houd je Beosound Edge nonchalant op de grond of hang hem aan de muur als een prachtig scherm. Geniet van de magische ervaring terwijl de luidspreker terug op zijn plaats rolt terwijl je aan de aluminium ring trekt of duwt om het volume aan te passen.

Een aanwezigheid die zich aan jou aanpast

Maak kennis met een spreker die je aanwezigheid voelt. Bij het naderen komt de Beosound Edge tot leven en verlicht de aanraakgevoelige bedieningsinterface door het aluminium oppervlak. Eenvoudig en verfijnd.