BEOSOUND 2

De BeoSound 2 is een krachtig, draadloos luidsprekersysteem met een indrukwekkende 360-graden geluidsperformance en een ingetogen design van solide aluminium. Het systeem biedt geïntegreerde toegang tot Spotify, Deezer, QPlay en TuneIn. En dankzij de toepassing van de BeoLink Multiroom Technology kunt u al uw Bang & Olufsen-producten tot één draadloos systeem samenvoegen.

Geniet van volledige streamingvrijheid

Gebruik al uw favoriete streamingdiensten. Beantwoord oproepen zonder je muziek te onderbreken met Chromecast ingebouwd en Apple AirPlay 2 of gebruik Bluetooth. Beosound 2 heeft je meer dan gedekt. Uiteraard maakt hij ook verbinding met al onze draadloze luidsprekers om je huis te vullen met muziek in een verbonden luidsprekersysteem voor thuis.

Maak kennis met je Google Assistent

Heb je je handen vol met andere dingen? Geen probleem. Zeg gewoon de woorden ‘Hey Google’ en vraag naar uw favoriete afspeellijst om het laatste nieuws of uw lokale weerbericht te horen.

 

 

CONNECTIVITEIT 360-GRADEN GELUID
nelle en eenvoudige installatie – ondersteunt Bluetooth en alle gangbare streamingtechnologieën, zoals Google Cast, AirPlay en DLNA en ook de gratis BeoMusic App. (Android in het najaar) U geniet, ongeacht waar u zit, altijd van een gelijkmatige geluidsbeleving. Een sferisch geluid dat u onderdompelt in een indrukwekkende muziekbeleving waarvan u versteld zult staan.
GEÏNTEGREERDE MUZIEK INTUÏTIEVE BEDIENING
En dankzij de geïntegreerde toegang tot streamingdiensten als Spotify, Deezer, internetradio TuneIn en QPlay hebt u rechtstreeks toegang tot miljoenen muziektitels, afspeellijsten en radiostations Tikken, draaien en vegen! Alle basisfuncties kunnen direct op het product worden bediend, u kunt de telefoon dus gerust uitzetten en gewoon van uw muziek blijven genieten.
MULTIROOM SONISCH VERMOGEN
Voeg al uw Bang & Olufsen– en B&O PLAY-producten samen met BeoLink Multiroom en luister voortaan naar verschillende muziek in verschillende kamers of geniet overal in huis van dezelfde nummers. Vult de hele ruimte met fenomenaal geluid. De krachtige, ruwe en tegelijkertijd verfijnde output van de BeoSound 2 plaatst u midden in de muziek.
CONTACT MAKEN

UNIVERSELE CONNECTIVITEIT

De BeoSound 2 is de gebruiksvriendelijkheid zelve: installeren, aansluiten en afspelen maar. En dankzij de integratie van Bluetooth, AirPlay, Spotify Connect, Google Cast en DLNA kunt u zelf kiezen hoe u verbinding maakt.
  • Google assistent
  • Spotify Connect
  • Bluetooth
  • Apple AirPlay
BLUETOOTH OF WIFI
Rechtstreeks naar uw favoriete muziek-apps luisteren via Bluetooth of Wifi of profiteer van de volledige Bang & Olufsen-beleving met de BeoMusic App.

GEÏNTEGREERDE MUZIEKDIENSTEN

Dankzij de integratie van Spotify, Deezer, QPlay en TuneIn profiteert u van snelle en gemakkelijke toegang tot miljoenen muziekstukken, duizenden afspeellijsten en radiostations – en om de muziek te starten, hoeft u uw telefoon of tablet niet eens bij de hand te hebben.

Omdat de streamingdiensten in de BeoSound 2 werden geïntegreerd en de luidspreker daardoor rechtstreeks vanuit de cloud streamt, wordt de batterij van uw mobiele apparaat gespaard. Dankzij deze eigenschap kunt u uw telefoon gewoon blijven gebruiken om mee te bellen, sms‘en en/of gamen – zonder onderbreking van de muziek

PERFECT 360-GRADEN GELUID

 

Omring uzelf met 360-graden geluid Het geluid is sferisch, krachtig en precies – het doet er niet toe waar de luidspreker staat of waar u zich ten opzichte ervan bevindt.

De Acoustic Lens Technology zorgt voor verspreiding van de hoge frequenties in een horizontale boog door de ruimte en reduceert de weerkaatsing van plafond en vloer. Hierdoor ontstaat een consistente en egale geluidsperformance die zijn weerga niet kent.

De Adaptive Bass Linearisation voegt extra vermogen aan de versterkers en driver-eenheden toe en laat u genieten van nog meer bassen. Daarnaast worden excessieve pieken in het geluid gemonitord en aangepast.

360-image-01

De 3/4-inch tweeter stuurt het geluid in neerwaartse richting naar een reflector. De positie van de tweeter en de breedte van de opening tussen de boven- en onderkant van de luidspreker zorgen samen voor het sferische geluidsprofiel.beosound-2

De twee 2-inch drivers voor de middentonen werden, onder het complexe roostersysteem, ruggelings naar elkaar geplaatst. Hierdoor wordt het geluidsspectrum vergroot en mist u geen noot of detail van uw muziek.
Om de capaciteit van de kast optimaal te benutten en om het geluid gelijkmatig door de ruimte te verspreiden, werd de 51/4 -inch bas-driver ondersteboven in de kast geplaatst.

PLAATSING

OVERAL OP Z‘N GEMAK

De kegelvormige kast biedt talloze plaatsingsmogelijkheden. De daadwerkelijke voetafdruk van de luidspreker is minimaal en biedt u de mogelijkheid om hem precies daar neer te zetten waar u van muziek wilt genieten.

Trek de stekker af en toe eens uit het stopcontact en zet de luidspreker ergens anders in huis neer.

beosound-2
beosound2

EN VERFIJNDE EN FLEXIBELE FAMILIE

Een set draadloze luidsprekers met een indrukwekkend 360-graden sferisch geluid. De luidsprekers werden speciaal ontworpen om de luisteraar een ongeëvenaard gebruiksgemak, in combinatie met mobiliteit en een magische geluidsbeleving te bieden. Met geïntegreerde toegang tot uw favoriete streamingdiensten en een snelle en gemakkelijke connectiviteit dankzij Google Cast, Bluetooth, AirPlay en DLNA.

BEOSOUND 1

Maak kennis met de BeoSound 1

BEOSOUND 2