Sound that dials you in

Van slagvelden tot zeegezichten, kom dichter bij je gamewereld met een vakkundig afgestemde geluidssignatuur die een stevige focus legt op trouw. Een dreunende bas, rijke middentonen en stijgende hoge tonen zorgen ervoor dat je nooit meer de volgende zet hoeft te missen. pc? Console? Mobiel? Maakt niet uit. Waar je ook heen gaat, Portal is de ultieme partner voor je avontuur.

Eyes front, Ears everywhere

Portal omhult je met wervelend surround-geluid, zodat je altijd het gevoel hebt dat je midden in de actie zit. Aangedreven door geavanceerde Dolby Atmos-technologie en afgestemd op onze kenmerkende audionormen, plaatst deze gaming-hoofdtelefoon het geluid precies in de 3D-ruimte, zodat je snel kunt reageren. Virtuele werelden klonken nog nooit zo echt.

Playtime? Always.

Portal voor pc en PlayStation belooft tot 19 uur draadloos gamen. Schakel over naar Bluetooth en je hebt 42 uur om mee te spelen, zelfs met ANC aan. Portal for Xbox geeft je tot 12 uur speeltijd via draadloos, Bluetooth en ANC. Dat strekt zich uit tot 24 uur als je alleen Bluetooth en ANC gebruikt.

Geen druk

Lichtgewicht. Mooi. Ongeëvenaard. Portal is gebouwd voor comfort en afgestemd op onderdompeling. Met een ademende hoofdband van bamboevezel en een excentrisch drukpunt om irritatie te voorkomen, heb je de perfecte uitrusting voor langdurig spelen.