Meer kracht, grote draagbaarheid

Voel de vrijheid van maximaal 16 uur rijk en krachtig geluid in een draagbaar, expressief Bang & Olufsen-ontwerp. Beoplay P6 is waar premium geluid samenkomt met deskundig vakmanschap.

Iconisch silhouet en aandacht voor detail

Ontworpen met ongelooflijke aandacht voor detail door de bekroonde, Deense ontwerper Cecilie Manz, is de Beoplay P6 gevormd om een ​​gelijkmatige geluidsverdeling te geven om een ​​kamer te vullen met een krachtig geluid terwijl de aluminium behuizing gebogen is om een ​​elegant gevoel te geven.

KRACHTIG GELUID IN ELKE OMGEVING

Met ruimtevullend, True 360-geluid met indrukwekkende diepe basprestaties, is de Beoplay P6 ontworpen om net zo indrukwekkend te klinken als thuis. Beoplay P6 is een uiting van Bang & Olufsen-geluidsmogelijkheden in een draagbaar ontwerp.

TOEGANG TOT VEEL SLIMME FUNCTIES VIA DE BANG & OLUFSEN-APP

Personaliseer uw Beoplay P6 om aan uw eigen bedieningsvoorkeuren te voldoen. Gebruik de Bang & Olufsen-app of de fysieke ‘connect’-knop om programmeerbare slimme functies te activeren, zoals het instellen van het alarm, het starten van uw favoriete afspeellijst of het aanpassen van het geluid aan uw stemming met ToneTouch. Maak het je eigen.

Lang spelen, snel opladen

Met tot 16 uur speeltijd blijft de muziek echt doorgaan, waar je ook bent. Als de muziek eindelijk stopt, duurt het niet lang, want de Beoplay P6 is snel opgeladen van leeg naar vol in slechts 3 uur.

Overal geweldig

Met geluid dat expressief is in uw woonkamer of in een lawaaierig park, is de Beoplay P6 een luidspreker voor mensen die graag meeslepend geluid meenemen. De elegante leren riem en het slanke ontwerp maken het transport gemakkelijk en gemakkelijk.

Kristalheldere stem duidelijkheid

Wilt u via uw luidspreker bellen of telefoneren? De Beoplay P6 heeft een ingebouwde microfoon voor het maken en aannemen van kristalheldere spraakoproepen. Je kunt de microfoon ook gebruiken om spraakopdrachten voor Siri en de Google Assistent te activeren door simpelweg op een knop te drukken.