BEOPLAY P2

Persoonlijke, draagbare Bluetooth-luidspreker

Rijk geluid, met eersteklas materialen in een ultralichtgewicht pakket, Beoplay P2 is uw persoonlijke Bluetooth-luidspreker

Gebruik hem als speakerphone

Of u nu op kantoor of thuis bent, de ingebouwde microfoon en krachtige luidspreker maken de Beoplay P2 ideaal voor het aannemen en handsfree bellen op uw telefoon of computer. Heb je een verzoek voor Siri of de Google Assistent? Geniet vervolgens van volledige spraakactivering met één tik.

Indrukwekkend geluid vergeleken met het formaat.

Zeg maar dag tegen de inferieure luidsprekers van je smartphone. Afgestemd door de deskundige ingenieurs van Bang & Olufsen, is de Beoplay P2 klaar om uw audio-ervaring te verbeteren met een verrassend rijk geluid in zo’n klein pakket.

Past overal

Als draagbaarheid belangrijk voor je is, dan is de Beoplay P2 de ultieme handige speaker. De vorm is ontworpen om gemakkelijk vast te pakken en te vervoeren, zowel thuis als onderweg, terwijl het ultralichte gewicht van slechts 275 gram betekent dat P2 gemakkelijk in uw zak of tas kan worden gedragen.

Premium materialen die lang meegaan

Het DNA van Bang & Olufsen vormt de kern van P2. Het is zorgvuldig geconstrueerd met een geanodiseerd, parelgestraald aluminium rooster dat de luidspreker bedekt en heeft een lederen band voor stijlvolle draagbaarheid. Denk niet dat P2 niet duurzaam is gemaakt, onze rigoureuze tests zorgen ervoor dat het gemaakt is voor een druk leven onderweg.

Laat de muziek spelen

Wanneer u onderweg bent, is gemak de sleutel. Gelukkig gaat de Beoplay P2 tot 10 uur mee tussen oplaadbeurten, dus het is niet nodig om snel een pauze te nemen van je Bang & Olufsen Signature Sound.