Beoplay M5

Multiroom-luidspreker met koel aluminium en warme stof. True360-geluid, tactiele aanraakbediening en stijlvolle ontwerpopties.

Mooie muziek in elke kamer

Speel verschillende muziek in verschillende kamers – of laat één nummer spelen via alle luidsprekers in uw hele huis. De Beoplay M5 speelt op zichzelf een prominente rol en schittert samen met al onze draadloze luidsprekers. Het ondersteunt Chromecast ingebouwd en Apple AirPlay.

Overal prachtige muziek

Beoplay M5 heeft True360-geluid en levert een gebalanceerd Bang & Olufsen Signature-geluid in elke richting. Met behulp van drie tweeters, een mid-range driver en een krachtige woofer is er meer dan genoeg geluid om rond te gaan.

Optimaliseer uw luisterervaring

Beoplay M5 kan eenvoudig worden ingesteld met de Bang & Olufsen-app voor uw smartphone. U kunt de app ook gebruiken om het geluid van uw draadloze luidspreker te optimaliseren met voorinstellingen op basis van verschillende plaatsingen: hoek, muur of vrijstaand.

Laat het opgaan of opvallen

Beoplay M5 combineert warme stof en koel aluminium voor een visueel verbluffende uitstraling. De hoes voor de ronde luidspreker wordt geproduceerd door de gerenommeerde Deense textielfabrikant Kvadrat. Het is gemaakt van geweven wol en is zorgvuldig ontworpen om de akoestiek te verbeteren.

Responsieve aanraakbediening

De aluminium bovenkant heeft ingebouwde volume- en verbindingsknoppen met tactiele respons. Tik erop om de Beoplay M5 te laten deelnemen aan andere luidsprekers die bij u thuis spelen. Draai het gewoon om het volume aan te passen. Of doe het allemaal met je smartphone, de keuze is aan jou.