Compacte maar krachtige Multiroom-luidspreker gemaakt van eersteklas materialen voor een rijk en authentiek geluid in uw hele huis.

Laat muziek stromen

Gebruik de Beoplay M3 als een zelfstandige luidspreker of sluit hem aan op andere draadloze luidsprekers om uw eigen luidsprekersysteem voor thuis te creëren. De Beoplay M3 maakt verbinding met al onze draadloze luidsprekers en met elke andere luidspreker die Chromecast ingebouwd ondersteunt of Apple AirPlay.

Vul je kamer met muziek

Beoplay M3 levert een fijn afgestemde audio-ervaring, groot genoeg om een ​​middelgrote kamer te vullen met rijk en authentiek Bang & Olufsen Signature Sound. De audiokwaliteit wordt geperfectioneerd door de fijn ontworpen positie van de woofer en een gebeeldhouwde disperser.

Maak uw favoriete geluidsprofiel

Gebruik voor eenvoudige personalisatie de Bang & Olufsen-app om al uw favoriete functies aan te passen en de muziek aan de gang te krijgen. Maak geluidsprofielen die passen bij uw persoonlijke smaak met ToneTouch-bediening, onze intuïtieve app-gebaseerde equalizer.

Een echt zelfverzekerd karakter

De vorm van de Beoplay M3 is gebaseerd op een eenvoudig silhouet om hem een ​​zuivere, gedomesticeerde uitdrukking te geven. Het algehele ontwerp draait om karakter, een personage dat gemakkelijk van identiteit kan wisselen door simpelweg een andere omslag toe te voegen.

Niet alleen voor uiterlijk

De soft-shore polymeerbasis voegt stabiliteit toe aan de luidspreker en verbetert de basprestaties. Het wordt gecombineerd met een minimalistische voorkant van parelgestraald aluminium of een hoes van wolmix, gemaakt door het wereldberoemde, Deense textielmerk Kvadrat.