95 jaar aan Vakmanschap en Design

De Beoplay 95 is schitterend vervaardigd voor de ultieme reiservaring, met een feilloos oog voor detail, uitzonderlijk geluid, blijvend comfort en een bijzonder effectieve geavanceerde actieve ruisonderdrukking. Het opvallende ovale, over-ear ontwerp met oorkussens van zacht lamsvel zorgt voor een luxe en superieure pasvorm met perfecte passieve ruisonderdrukking. De oorkussens zijn magnetisch afneembaar en onthullen het prachtige vakmanschap van de hoofdtelefoon. Elke oorschelp heeft een aluminium grill die een titanium driver bedekt, die speciaal is ontwikkeld voor de Beoplay H95 om het beste geluid te leveren in de draadloze ANC-categorie. De hoofdband is gevormd voor langdurig en comfortabel gebruik.

Voor het eerst introduceren we digitale Adaptive Active Noise Cancellation van onze partners AMS. Dit betekent dat de hoofdtelefoon zich automatisch aanpast aan omgevingsgeluiden en deze effectief annuleert. De innovatieve en intuïtieve gebruikersinterface is eenvoudig te gebruiken, met een combinatie van aanraakinterface, knoppen en mechanische wijzerplaten op elke oorschelp. Draai aan de rechterkant omhoog of omlaag om het volume te regelen. Draai omlaag voor een volledige ruisonderdrukking en omhoog voor een totale versterking van uw omgeving. We hebben samengewerkt met Retune om te zorgen dat de Beoplay H95 plezierig in gebruik is terwijl we gesprekken voeren met behulp van technologie die zich op de stem richt en deze isoleert in rumoerige omgevingen.

De hoofdtelefoon kan plat naar binnen worden gevouwen, zodat deze precies in de aluminium draagtas past. De accessoires zijn helemaal van de grond af aan ontworpen. Bij de draagtas zijn een op maat gemaakte oplaadkabel, audiokabel en vliegtuigadapter inbegrepen. Ook wordt er een reinigingsdoekje meegeleverd om de hoofdtelefoon in topconditie te houden. Al deze kleine details maken van de Beoplay H95 iets heel bijzonders, en met 52 uur speeltijd kun je je volledig onderdompelen in Bang & Olufsen Signature Sound – of volledige stilte – voor de duur van je reis.