BeoPlay H9 3e generatie

ANC-hoofdtelefoon met lange batterijduur

Comfortabele actieve ruisonderdrukkende over-ear hoofdtelefoon met aanraakinterface en tot 25 uur speeltijd.

Geavanceerde actieve ruisonderdrukking, 25 uur speeltijd en stemassistent *

De over-ear hoofdtelefoon levert Bang & Olufsen Signature Sound met geavanceerde ANC. De akoestiek is vakkundig afgestemd door onze geluidstechnici om rijke en krachtige luisterervaringen te bieden. In de transparantiemodus kunt u uw omgeving horen wanneer u dat nodig heeft voor 25 uur speeltijd. Dit keer met een speciale knop voor stemassistent. Met deze functie kunt u uw leven onderweg beheren. Houd de speciale spraakknop ingedrukt en je assistent staat voor je klaar.

* Met ingebouwde Google Assistent.

Geavanceerde actieve ruisonderdrukking

De over-ear hoofdtelefoon levert Bang & Olufsen Signature Sound met geavanceerde ANC. De akoestiek is vakkundig afgestemd door onze geluidstechnici om rijke en krachtige luisterervaringen te bieden. In de transparantiemodus kunt u uw omgeving horen wanneer dat nodig is.

We hebben alles nog beter gemaakt

De nieuwe Beoplay H9 is bijgewerkt met een groot aantal nieuwe functies, waaronder de transparantiemodus en spraakassistent-integratie. Een nieuwe baspoort zorgt voor nog diepere basprestaties.

Onze meest luxe koptelefoon

De elegante oorkussens wikkelen je oren in zacht lamsleer en adaptief geheugenschuim voor een uiterst comfortabele pasvorm, zelfs bij langdurig gebruik. Gepolijst, geanodiseerd aluminium en echt rundleer completeren ons meest luxueuze ontwerp tot nu toe.

Houd je telefoon in je zak

Tik en veeg om oproepen te beantwoorden, nummers over te slaan, het volume aan te passen, de stemassistent te activeren en meer. Met intuïtieve aanraakbewegingen direct op de oorschelpen hebt u snel toegang tot uw meest gebruikte functies zonder dat u uw telefoon hoeft te verwijderen.

Meer uren afspelen

Geniet van maximaal 25 uur draadloze speeltijd met ANC en stemassistent. Voor die langere ritten op de weg kunt u ook eenvoudig de audiokabel aansluiten om de muziek te laten spelen.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

H9 3rd generation