BEOPLAY H4 2e generatie

 

Pure expressie. Superieur geluid

Moderne over-ear hoofdtelefoon met langdurig comfort, superieur geluid en stemassistent.

 

Doe meer met uw stem

Beoplay H4 is geoptimaliseerd voor de Google Assistant *. De Assistent kan je op veel manieren helpen: vraag naar je favoriete nummer, het lokale weerbericht en blijf in contact met vrienden, of ontvang gewoon je laatste meldingen. Houd gewoon de speciale knop ingedrukt om een ​​gesprek te beginnen met je Google Assistent.

* De Google Assistent is alleen beschikbaar in specifieke landen en talen. * Google is een handelsmerk van Google LLC

 

Kenmerkend geluid van Bang & Olufsen

De Beoplay H4 levert authentieke en fijn afgestemde akoestische prestaties die zijn gebaseerd op ons sterke erfgoed van geluidstechniek uit 1925. Het maakt niet uit of je de Beoplay H4 draadloos of met snoer gebruikt, de muziek dompelt je onder – en laat je in het moment blijven.

 

Duurzame materialen gemaakt voor comfort

Leer, aluminium, roestvrij staal en gevlochten textiel. Het gebruik van hoogwaardige en sterke materialen zorgt voor langdurig comfort en grote duurzaamheid wanneer u onderweg bent of gedurende langere tijd. En met leer dat op natuurlijke wijze in de loop van de tijd patineert, is de Beoplay H4 met gratie verouderd.

Tot 19 uur speeltijd

Deze premium hoofdtelefoons spelen urenlang onafgebroken. Met een royale accuduur van maar liefst 19 uur blijf je onderweg en geniet je langer van mooie muziek.