BEOPLAY E8 3e generatie

Compacter. Krachtiger.

De nieuwste versie van onze echt draadloze oortelefoons met een verbeterde batterijduur tot 35 uur, een QI-gecertificeerde draadloze oplaadbehuizing en Bluetooth 5.1-connectiviteit zorgen voor een naadloze en krachtige luisterervaring.

 

Tot 35 uur speeltijd

De Beoplay E8 3e generatie levert toonaangevende batterijprestaties. Met 7 uur speeltijd van de oortelefoons en vier extra oplaadbeurten in de behuizing, biedt de Beoplay E8 3e generatie tot 35 uur * speeltijd op gematigde luisterniveaus.

Compact, ergonomisch ontwerp

Bij de Beoplay E8 3e generatie lag de nadruk op het creëren van een betere pasvorm voor verschillende oorvormen en -afmetingen. Door het compactere formaat past de Beoplay E8 3e generatie zelfs op kleinere oren en voelt hij minder opdringerig aan.

Kenmerkend geluid van Bang & Olufsen

Afgestemd door de veelgeprezen geluidstechnici van Bang & Olufsen voor een authentieke geluidservaring. Met de transparantiemodus kunt u afstemmen op uw omgeving en de wereld binnenlaten met één snel gebaar.

Duidelijke gesprekshelderheid

We hebben het aantal microfoons verdubbeld voor een aanzienlijk betere gesprekshelderheid – met een oplossing waarbij de microfoons zich op de stem concentreren.

Bluetooth 5.1

Met de nieuwste generatie technologie van Qualcomm en Bluetooth 5.1 biedt de Beoplay E8 3e generatie een snelle en onberispelijke draadloze ervaring terwijl het batterijverbruik tot een minimum wordt beperkt. AAC- en Qualcomm aptX ™ -codecs zorgen voor puur en helder draadloos geluid op alle iPhone- en Android-apparaten.

Laat de echte wereld binnen

Tik gewoon op het oorstukje als je de wereld even binnen wilt laten. Tik er nogmaals op om terug te keren naar je muziek. De transparantiemodus kan eenvoudig worden aangepast met de Bang & Olufsen-app.