BEOPLAY E6

 

Superieur geluid voor op straat

Draadloze oortelefoons ontworpen voor een actieve levensstijl. Kenmerkend geluid van Bang & Olufsen, tot 5 uur speeltijd en opladen onderweg.

 

Constante aandacht voor details

Voortdurende aandacht voor detail, in alle ontwerp fasen, is waarom en hoe we ons onderscheiden boven en buiten wat er nog meer is. Details kunnen klein en fysiek zijn, geïntegreerd en holistisch. Het is echter essentieel dat de benadering die we op hen toepassen holistisch is, dat ze zorgvuldig zijn uitgelijnd en naadloos zijn geïntegreerd. Want als dat gebeurt, maken we producten die de tand des tijds doorstaan.

Draadloos Bang & Olufsen Signature Sound

Dankzij een combinatie van fijn afgestemde akoestiek, design en ergonomie, biedt de Beoplay E6 een rijk geluid met een zeer sterke basprestatie. Met de Beoplay app op je smartphone stem je het geluid gemakkelijk af op je eigen smaak en voorkeuren.

Comfortabel en aanpasbaar

Goed passende oortelefoons zorgen voor betere geluids- en basprestaties. Maar omdat alle oren verschillend zijn, wordt de Beoplay E6 geleverd met een selectie oorvinnen, die u gegarandeerd een veilige en comfortabele pasvorm bieden, perfect voor dagelijks actief gebruik onderweg.

Spatwater- en stofbestendig

Geïnspireerd door de stedelijke sneakercultuur, is het koord dat de oordopjes verbindt, omhuld met gevlochten textiel. De duurzame oortelefoonbehuizing is gemaakt van getextureerd rubber en polymeer, ontworpen om zweet en vocht te weerstaan. De in-line afstandsbediening wordt geleverd met aluminium knoppen.

Tot 5 uur speeltijd

De Beoplay E6 wordt geleverd met een slimme  waarmee u uw oortelefoons kunt opladen terwijl u ze gebruikt. En met tot wel 5 uur actief spelen hoef je nooit meer je muziek te missen – waar je ook bent.

Automatische uitschakeling

Elk oortje is gemakkelijk te dragen en snel toegankelijk en is uitgerust met een kleine magneet, waarmee u de oortelefoons om uw nek kunt dragen zonder ze te verliezen. Wanneer je de magneten tegen elkaar klikt, worden je oordopjes automatisch uitgeschakeld om de levensduur van de batterij te optimaliseren.