Schoonheid en passie voor je muziek

One-point muzieksysteem en hedendaags designicoon met krachtig geluid en aanpasbaar ontwerp.

Een formule voor het leven

Hier in de woorden van Øivind Alexander Slaatto, de ontwerper die Beoplay A9 heeft gemaakt:

“Met de A9 wilde ik een tijdloze klassieker maken die altijd mooi is vanuit alle hoeken. A9 is geïnspireerd door geluid en door muziek. De vorm is een cirkel en de reden waarom ik voor een cirkel kies, is omdat het geluid zich verplaatst in De A9 is gemaakt van zeer weinig elementen die zoveel mogelijk worden gebruikt en gemaakt van de beste materialen: hoogwaardig hout, hoogwaardige kunststoffen, hoogwaardig aluminium en een zeer goede stof. ”

Muziek in elke kamer

Speel verschillende muziek in verschillende kamers – of laat één nummer op al je speakers in je hele huis spelen. Beoplay A9 is een multiroom-luidspreker die naadloos zowel Chromecast als Apple AirPlay 2 ondersteunt en verbinding maakt met luidsprekers die deze formaten ondersteunen.

Vul elke ruimte met iconisch geluid

De Beoplay A9 vult elke kamer met gedetailleerd Bang & Olufsen Signature Sound dankzij het krachtige digitale versterkersysteem van 480 watt. Ingebouwde kameraanpassing past het geluid perfect aan zijn omgeving aan, zodat u uw muziek kunt ervaren zoals de artiesten het bedoeld hebben.

Als een meubelontwerp

De dagen dat je je stereo verbergt, zijn voorbij. We hebben de Beoplay A9 ontworpen als een prachtig meubelstuk – met zorgvuldig geselecteerde materialen en compromisloze aandacht voor detail. Het resultaat is een iconisch muziekstuk dat je overal kunt tentoonstellen.

B&O X Kvadrat

De prachtige luidsprekerhoezen van wolmix voor de Beoplay A9 zijn gemaakt in samenwerking met het gerenommeerde textielmerk Kvadrat. Het Deense designbedrijf heeft een reeks covers geproduceerd in een grote verscheidenheid aan kleuren die ervoor zorgen dat je speaker opvalt of opgaat in je interieur.

Veel manieren om je muziek te plaatsen

Ontworpen om te veranderen met je eigen levensstijl. U kunt de Beoplay A9 in een hoek, buiten in een kamer plaatsen of aan de muur hangen met de optionele muurbeugel. Vanzelfsprekend zorgt de ingebouwde ruimte-adaptieschakelaar ervoor dat je speaker altijd zo goed klinkt als hij eruitziet.