Eigentijdse designklassieker

Met een enorm krachtig geluid en een batterijlevensduur tot 24 uur is de Beolit ​​17 de 3e generatie van een klassieke luidspreker voor thuis of onderweg.

Ultieme bluetooth-luidsprekervermogen

Waar u hem ook plaatst, de Beolit ​​17 levert krachtig kamervullend geluid met 240 watt piekvermogen en 360 graden geluidsverspreiding. Het kenmerkende geluid van Bang & Olufsen zorgt ervoor dat u de muziek hoort zoals de artiesten het bedoeld hebben: authentiek, schoon en gedetailleerd.

Iconisch ontwerp

Beolit ​​17 is prachtig gebouwd voor jarenlang muzikaal geluk. Het beschikt over een geanodiseerde aluminium grill, een authentiek handvat van volnerfleer en duurzaam polymeer – elk zorgvuldig geselecteerd en tot in de perfectie vervaardigd. Het resultaat is een iconisch en duurzaam ontwerp.

Lang spelen, snel opladen

Laat je angst voor een bijna lege batterij los. Beolit ​​17 geeft je tot 24 uur ononderbroken speeltijd vanaf een enkele batterijlading – genoeg om de muziek de hele dag en nacht aan de gang te houden met snel opladen beschikbaar via een krachtige 45W-oplader.

Premium Power, overal geschikt

Met krachtig, diep geluid in een duurzaam en duurzaam pakket, is Beolit ​​17 het ultieme draagbare Bang & Olufsen-geluid gemaakt voor uw huis en uw plaatselijke park. De elegante leren riem maakt het vervoeren van het product gemakkelijk en gemakkelijk.

Slimme functies

Personaliseer uw Beolit ​​17 om aan uw eigen controlevoorkeuren te voldoen. Gebruik de Bang & Olufsen-app of de fysieke ‘connect’-knop om programmeerbare slimme functies te activeren, zoals het starten van uw favoriete afspeellijst of het aanpassen van het geluid aan uw stemming met ToneTouch. Maak het je eigen.

BeoLit 17 BeoLit 17 zwart