was successfully added to your cart.

Winkelwagen

Nieuw in de B&O PLAY Serie – de BeoPlay S8

By 30 september 2014Luidsprekers

Een nieuwe luidsprekerset is geboren in de B&O PLAY familie: de BeoPlay S8. Een systeem dat bestaat uit twee luidsprekers en een subwoofer, uitgevoerd in de unieke kwaliteiten waar Bang & Olufsen bekend om staat.

BeoPlay S8

BeoLab 14 vs. BeoPlay S8
De BeoPlay S8 doet qua uiterlijk denken aan de reeds geliefde BeoLab 14 surroundset, maar dan in een gesimplificeerde variant. De subwoofer heeft dezelfde kegelvorm. Ook de twee satellietluidsprekers beschikken over dezelfde ronde vorm als de luidsprekers in BeoLab 14, echter zonder de vloerstandaards. Bevestiging geschiedt door middel van het ophangen middels een muurbeugel, of het neerzetten via de tafelstandaards. Zowel de beugels als de standaards zijn meegeleverd.

Perfecte geluidsfrequentie
Denk niet dat een ‘vereenvoudigde versie van’, betekent dat het geluid dit ook is. Bang & Olufsen zou niet achter zijn product staan, als het geluid niet minder dan glashelder en loepzuiver is. Met een frequentiebereik van 20-150 Hz, een 280 W subwoofer en de twee 140 W satellietluidsprekers, kunt u er dan ook vanuit gaan dat dit helemaal goed zit.