was successfully added to your cart.

Winkelwagen

Hardlopen met B&O

By 24 juni 2014Accessoires

Tijdens het hardlopen genieten van muziek in spectaculaire kwaliteit? Bang & Olufsen heeft zowel earphones als headphones met optimaal draagcomfort. De Form 2 koptelefoon bevat Dynamic Drive Units die een goed gedefinieerd geluid bieden, op ieder volumeniveau. De EarSet 1 oordoppen zijn geoptimaliseerd voor gebruik op de weg. Omgevingsruis wordt onderdrukt door de akoestische constructie.

Of u kiest voor de earphones of de headphones, beiden leveren maximaal comfort en de geluidskwaliteit die u gewend bent van Bang & Olufsen. Door gebruik van lichtgewicht en hoogwaardige materialen hebben de hoofdtelefoons een perfecte pasvorm en zijn uitermate stijlvol.

Niets is heerlijker dan over het Katwijkse strand rennen met uw favoriete muziek. Op Spotify hebben we vast een playlist voor u gemaakt met perfecte muziek tijdens het hartlopen. Geniet tijdens het rennen van muziek in een upbeat tempo waardoor u uw grenzen kunt verleggen. Beluister onze B&O Running playlist op Spotify via uw hoofdtelefoon en laat u verrassen door de kwaliteit.