was successfully added to your cart.

Winkelwagen

Er gaat een wereld voor u open bij B&O Katwijk

Bang & Olufsen staat wereldwijd bekend als het merk dat zeer karakteristieke en exclusieve televisies, muziek systemen, luidsprekers, telefoons en multimedia producten maakt. In al die producten combineert Bang & Olufsen technologische hoogstandjes met prachtig design.

In Katwijk kan niemand meer om het merk heen. In de sfeervolle en “state of the art” winkel van Bang & Olufsen Katwijk aan de Voorstraat 65 kunt u de producten beleven zoals dat ook bedoeld is. U vindt bij ons altijd de meest recente modellen en een zeer compleet assortiment producten van Bang & Olufsen. Service en kwaliteit is bij ons vanzelfsprekend.

Beoliving, dé huisbioscoop

Kom het zelf ervaren en laat u ver- rassen in onze Beoliving, de huisbio- scoop van Bang & Olufsen. Beleef de emotie en de sensatie. Met één druk op de knop sluiten de gordijnen en verschijnen scherm en projector. In één handomdraai creëert u uw eigen filmtheater. Door de sublieme combi- natie van beeld en geluid , is televi- siekijken een droom die werkelijkheid wordt. Wat u ziet en hoort, verschilt nauwelijks nog van de werkelijkheid. Om in bioscooptermen te spreken: u zit niet eerste rang, maar gewoon op de filmset.

BeoLiving biedt vrijwel onbeperkte mogelijkheden. Niet alleen tv, blu-ray, dvd en cd maar ook satelliet, Apple TV en radio kunnen worden geïnte- greerd. Zodat u in uw huisbioscoop al uw wensen op elkaar kunt afstem- men. En er eigenlijk niets meer te wensen overblijft.

Gemak, comfort en goede service

Bij Bang & Olufsen draait het om meer dan audio en video alleen. Het is een lifestyle. De klanten van B&O Katwijk houden van comfort, gemak en natuurlijk van goede service. Uit het hele land weten klanten de weg naar onze bijzondere winkel te vinden. We nemen graag de tijd om u uitgebreid voor te lichten en u te laten zien en ervaren wat gemak, comfort en goede service bij ons betekent.

Over comfort gesproken. Wist u dat alle Bang & Olufsen producten bediend kunnen worden met slechts één afstandsbediening. En om het u helemaal comfortabel te maken kan dit zelfs worden uitgebreid tot de besturing van uw gehele huis met slechts één afstandsbediening. Sinds 2012 zijn we namelijk Hager|Berker domotica partner. Met dit merk kunnen we een gedeelte of uw gehele huis automatiseren en aansturen. Van het aan- en uit zetten van de verlichting tot het opendoen van het roldek van het zwembad. Met een gewone afstandsbediening of een luxe touchscreen afstandsbediening. Aan u de keus.

Op basis van onze jarenlange ervaring met dit soort oplossingen bent u verzekerd van een advies op maat en een perfect geïnstalleerd product. En natuurlijk nemen we uitgebreid de tijd om de bediening aan u uit te leg- gen. Dat zijn we gewend en aan onze stand verplicht. En mocht het een keer misgaan, dan is het goed om te weten dat we 24/7 voor u klaar staan. Kom naar Bang & Olufsen Katwijk en ervaar het zelf. Er gaat een wereld voor u open.