was successfully added to your cart.

Winkelwagen

Eindeloze mogelijkheden met BeoLab speakers

By 12 augustus 2015Luidsprekers

Bang & Olufsen Brussee beschikt over een zorgvuldig uitgezocht assortiment luidsprekers. Wilt u graag gebruikmaken van luidsprekers in de badkamer, familiekamer of hotelkamer? Dan zijn de speakers van BeoLab de ultieme uitkomst. BeoLab staat garant voor uren plezier van geluid van de hoogste kwaliteit. Bang & Olufsen Brussee laat u graag kennismaken met BeoLab 17, 18, 19 en 20.

Tijdloos design

Ademt uw huis een moderne sfeer of juist een landelijke sfeer? De speakers van BeoLab zijn zo vormgegeven dat zij in elke omgeving tot hun recht komen. Daarnaast heeft u geen last meer van onhandige kabels die u weg moet werken. De speakers van BeoLab zijn namelijk draadloos zodat u het overal in huis kunt plaatsen en makkelijk met u mee kunt nemen.

Het design is uitgewerkt tot in details. BeoLab speakers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en eindeloze combinaties. Benieuwd naar meer details? Kom eens langs in onze showroom in Katwijk. U bent van harte welkom.

Superieure geluidskwaliteit

Bang & Olufsen Brussee merkt dat veel mensen vinden dat zij het beste al in huis hebben… Totdat zij horen welk geluid de BeoLab speakers voortbrengen. Bang & Olufsen tilt draadloos geluid met de BeoLab speakers naar ongekende hoogtes. Neem de BeoLab 19, die door een positieschakelaar geluid altijd gelijkmatig door de ruimte verspreid. Kijkt u een spannende film? Dan krijgen lage tonen meer diepte en ervaart u de spanning zoals deze is bedoeld.

Plezier voor vele generaties

Dankzij de hoogwaardige materialen die voor de productie van BeoLab speakers worden gebruikt, zijn de speakers zeer duurzaam. Door de productie en het design heeft u jaren plezier van de speakers.

Bang & Olufsen Brussee maakt écht genieten mogelijk, door de emotie van elke toon over te brengen zoals ze zijn bedoeld. Deze emotie wordt continu gedeeld. Generatie op generatie.

Beolab_17

BeoLab 17

Beolab_18

BeoLab 18

Beolab_19

BeoLab 19

Beolap_20

BeoLab 20