was successfully added to your cart.

Winkelwagen

De BeoLab 20 – nu ook in het wit

By 24 september 2014Luidsprekers

Elk stijlvol interieur verdient een mooie set Bang & Olufsen speakers. Aan deze wens wordt voldaan, door de strakke BeoLab 20 luidsprekers nu ook in het wit uit te brengen. Wanneer u veel lichte elementen in uw interieur heeft, of wanneer de zwarte editie simpelweg niet bij uw stijl past, is dit wellicht de luidsprekerset voor u.

Strak design, zuiver geluid

Was de zwarte BeoLab 20 al een plaatje om naar te kijken, ook de witte variant mag niet onder doen aan het design waar Bang & Olufsen voor staat. Modern en minimalistisch, met een eenvoudige, doch functionele vorm. Dat functionele uit zich in het geluid. De kegelvorm zorgt voor ultieme verfijning in de sound, welke muziekstijl u ook afspeelt. Bovenop de speakers bevindt zich de Acoustic Lens, welke zorgt voor een rondom verspreiding van het geluid. Zo hoeft u niet op één plek te blijven om te genieten van uw favoriete muziek. Om het luistergemak nog meer te maximaliseren, zijn de luidsprekers draadloos. Zo zet u ze neer waar u maar wilt, en verplaatst u ze net zo makkelijk weer.

Beolab 20 luidspreker Bang & Olufsen

De BeoLab 20 in het zwart

beolab20wit267x240

De BeoLab 20 in het wit.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bent u benieuwd hoe deze luidsprekers van Bang & Olufsen klinken? Wij geven u graag een proefdemonstratie in onze winkel. Kom langs en ervaar het geluid!