B&O A9 op de werkvloer: Chiara Ferragni’s kantoor

By 11 augustus 2014Audio

 

b-and-o-play-office-styling-chiara-ferragni-07-2Chiara Ferragni is één van ’s werelds bekendste modebloggers. Met haar drukbezochte website The Blonde Salad en haar net ontwikkelde schoenenlijn weet ze wel het één en ander over stijl. Bang & Olufsen ontmoette Chiara op haar werkplek in Milaan om erachter te komen wat er gebeurt als de catwalk en B&O PLAY design samenkomen.

De verschillende tinten crème, grijs en magnolia geven Chiara’s kantoor een heldere en harmonieuze uitstraling. Het interieur is clean en minimalistisch, met een paar subtiele details die de kamer extra charisma geven, zoals het Romeins borstbeeld op de houten vloer en de bossen bloemen op de bureaus. Alle elementen wijzen naar de klassieke schoonheid van Italië tijdens de renaissance. Dat terwijl zijzelf naar alles behalve klassiek neigt in haar kledingstijl – haar nieuwe schoenenlijn als bewijs. De gedurfde collectie bevat alle elementen waar ze van houdt: kekke loafertjes met make-up applicaties, goud-zwarte muiltjes met cheeky tekst en ballerina’s met katten- of hondenoortjes. Haar kantoor refereert naar haar afgelopen 5 jaar als succesvol blogger: stapels fashionmagazines met bovenop de Italiaanse Grazia waar ze gastredactrice van was, awards voor haar blog, haar boekdebuut ‘The Blonde Salad’ en ingelijste oefen-handtekeningen aan de muur.

Omringt door de trots en pracht van het kantoor pronkt een driebenige BeoPlay A9 in de hoek van de kamer. Door het drukke team achter de website van Chiara is het eigenlijk nooit stil op de werkplek, maar de voortdurende fijne muziek uit de luidspreker geeft het team een constante energieboost. Eens in de zoveel tijd verandert Chiara het materiaal van de front cover zodat het matched met het kantoor. Makkelijk zat. Het enige probleem is het kiezen van de juiste muziek.

b-and-o-play-office-styling-chiara-ferragni-03-2

b-and-o-play-office-styling-chiara-ferragni-02