was successfully added to your cart.

Winkelwagen

BeoSound Essence: de makkelijkste toegang tot uw favoriete muziek

By 10 februari 2014Afstandbediening

Uw favoriete muziek beluisteren wordt binnenkort even gemakkelijk als het aandoen van het licht. In april vindt de lancering van de BeoSound Essence plaats…Een innovatief geluidssysteem die meer muziek aan uw leven toevoegt met slechts één aanraking.

Tegenwoordig beluisteren we een hoop van onze muziek op onze mobiele telefoon of tablet. Het nadeel is wel dat we onze muziek verspreiden over verschillende apparaten, wat het afspelen ervan ingewikkelder maakt. Aansluiten op het geluidssysteem kost net iets te veel moeite. De BeoSound Essence maakt daar verandering in: het geluidssysteem zorgt ervoor dat u per direct uw favoriete muziek kunt beluisteren in Bang & Olufsen kwaliteit.

Het BeoSound Essence geluidssysteem bestaat uit twee componenten: een aluminium BeoSound Remote en een kastje die alles heeft wat je nodig hebt to let the magic happen. Het kastje is het centrum voor AirPlay streaming, DLNA streaming, verbinding met Spotify, QPlay en de connectie met duizenden internationale radiostations.

Plaats de BeoSound Essence Remote waar u dit het handigst vindt. Aan de muur naast het lichtknopje, in de keuken naast de broodtooster zodat u ’s ochtends met uw favoriete muziek wakker wordt, op de salontafel naast de afstandsbediening van de televisie…Waar u maar wilt. Combineer het BeoSound Essence geluidssysteem met Bang & Olufsen speakers en vul met slechts één druk op de Remote uw woning met het geweldige Bang en Olufsen geluid wat u van ons gewend bent. Het functionele, simplistische design zorgt ervoor dat de Remote alles behalve storend is in het interieur van uw woning. Sterker nog, de Remote is in alle opzichten een aanvulling aan uw leven, zowel in design als in functie.

Essence_remote2 1012670_261506210692470_1126293516_n 1900106_261506204025804_670982106_n Essence_remote3