was successfully added to your cart.

Winkelwagen

BeoPlay H6 Special Edition

By 14 augustus 2014Accessoires

BeoPlay presenteert de Graphite Blush, de Blue stone en de Bronzed Hazel – 3 spannende, speciale edities van de BeoPlay H6. Voor de stijlvolle stedeling.

Blue Stone
Geïnspireerd op de Londense underground scene, is de blauwe editie van de H6 een perfecte weerspiegeling van de rauwe creativiteit en expressionistische look. Of het nu gaat om klassieke maatpakken met avant-garde accessoires, of het blauw verven van je haar, alles is mogelijk in Londen!
H6BEAUTY-14JS-Lo03
Graphite Blush
Grijsachtig bruin en zalmkleurig rood – de elementen die de Parijse catwalk vermengen met het geweldige design van de BeoPlay H6. The city of love heeft het hoogste niveau van fashion, van haute couture, class, schoonheid, romantiek en rode lippen. Je kunt vintage mixen met een modern, edgy randje en mixen en matchen met accessoires om je eigen stijl te creëren. Zo lang het très chic is, werkt het in Parijs.
H6BEAUTY-14JS-Lo01

 

 

 

 

 

 

Bronzed Hazel
Bronzed Hazel combineert een lichtbruine kleur met gebronsde elegantie. De inspiratie komt uit the city that never sleeps – New York. Met haar culturele diversiteit, passie en eindeloze creativiteit vormt de stad een uitermate geschikt icoon voor de H6. De mode uit New York is down-to-earth, direct en gemaakt om te gebruiken. Comfort en gemak zijn de kernwoorden, zolang de kleding maar matched bij je uitstraling.
H6BEAUTY-14JS-Lo06

 

 

 

 

 

 

Welke is uw favoriet? Bekijk de BeoPlay H6 Special Edition in onze showroom.