BeoPlay A6 maakt uw collectie compleet

By 21 september 2015Luidsprekers

Droomt u er iedere nacht weer van om wakker te worden met uw favoriete muziek in de perfecte geluidskwaliteit? Bang & Olufsen maakt uw dromen werkelijkheid. De nieuwe BeoPlay A6 vult uw kamer met spectaculair geluid.

Wakker worden met BeoPlay A6

Niets is lekkerder dan wakker worden met muziek uit de BeoPlay A6 luidspreker. U hoeft zelfs uw ogen niet te openen, of uw telefoon te pakken om de speakers aan te zetten. BeoPlay A6 hoeft u alleen maar aan te raken. Wanneer u het midden aanraakt, wordt het geluid gedempt. Met een beweging naar links zet u de muziek zachter, en met een beweging naar rechts gaat de muziek harder.

BeoPlay A6

Geniet van ieder moment van de dag

Natuurlijk kunt u de BeoPlay A6 ook op andere momenten van de dag gebruiken. Wanneer u even een moment voor uzelf heeft, geniet van een heerlijke kop koffie of in de keuken de lekkerste gerechten aan het bereiden bent. Waar u ook bent, u kunt altijd van uw eigen muziek in de beste geluidskwaliteit genieten. U kunt de BeoPlay A6 overal neerzetten, of zelfs ophangen.

BeoPlay_A6_9

BeoPlau A6 met Bluetooth

BeoPlay A6 luidspreker speelt overal en op iedere gelegenheid passende muziek. Speelt uw favoriete playlist af via Bluetooth. Of laat uw bezoek verbinden met deze innovatieve en hun eigen muziek afspelen.

BeoPlay_A6_5

Verschillende designs

Het uiterlijk is net zo mooi als de muziek klinkt. BeoPlay A6 heeft een stoffen bekleding. Een bekleding dat in elk interieur past. U kunt kiezen tussen de kleuren lichtgrijs, donkergrijs, donkerroze en blauw. Verandert u uw interieur nog weleens? Geen probleem! De bekleding van BeoPlay A6 is eenvoudig te verwisselen.

BeoLink Multiroom

U kunt de BeoPlay A6 koppelen aan BeoLink Multiroom zodat u met een druk uw eigen sfeer in verschillende kamers creëert. Daarnaast beschikt BeoPlay A6 over WiFi, AirPlay, DLNA en Bluetooth 4.0.

BeoPlay A6

Ervaar het zelf

Wilt u de BeoPlay A6 zelf ervaren? Binnenkort staat de BeoPlay A6 in onze showroom. Wij laten u graag kennismaken met deze geweldige geluidservaring. Bang & Olufsen maakt echt genieten mogelijk.